Release 2024.10

17 september 2024 3 minuten lezen

Vanaf 17 september 2024 maken alle klanten van het Procurios Platform gebruik van release 2024.10. In dit blog lees je wat er nieuw is en wat er is verbeterd. Kijk voor meer informatie over de verschillende versies van het platform op de release pagina.

Communities: een-op-een contact

Een community is in eerste instantie bedoeld voor groepscommunicatie: berichten en reacties die door de hele community (of een communitykanaal) worden gelezen. Maar soms is binnen die community ook behoefte om even een-op-een met elkaar (verder) te praten. Hiervoor is het vanaf nu mogelijk om gebruik te maken van de functie 'Een-op-een contact' (ook wel: 'Gesprekken').

Je kunt per lopend gesprek: 

  • notificaties aan- of uitzetten
  • het gesprek archiveren
  • het gesprek (incl. gesprekspartner) blokkeren
  • bijlagen/afbeeldingen toevoegen aan berichten

Notificaties staan standaard aan, tenzij je de notificaties voor een gesprek expliciet uit hebt gezet, of de Community Manager deze notificaties voor de hele community uit heeft gezet.

Let op: Als je op dit moment gebruik maakt van contactverzoeken binnen communities, dan wordt dit automatisch omgezet naar een-op-een contact

Lees meer details over een-op-een contact in het helpcenter

Community gesprekken

CRM: bekijken van bestanden op relatiekaart mogelijk zonder geforceerd te downloaden

Worden in jouw CRM afbeeldingen en pdf's aan relaties gekoppeld en zichtbaar gemaakt op de relatiekaart? Je bekijkt deze bestanden vanaf nu gemakkelijk in een nieuw tabblad, in plaats van deze eerst verplicht te moeten downloaden.

Hiermee verminderen we het aantal handelingen voor jou als gebruiker en wordt er voorkomen dat (onnodig) gevoelige informatie lokaal wordt opgeslagen.

Mailings: telefoon- en bankrekeningnummers geanonimiseerd weergeven in mailing

Zijn de telefoon- en bankrekeningnummers van jouw relaties belangrijke informatie, die up-to-date moet blijven? Dan wil je periodiek jouw relaties vragen deze informatie te controleren en indien nodig te corrigeren. Vanaf nu kan je in een mailing alleen de laatste cijfers van iemands telefoon- of bankrekeningnummer tonen, zodat de ontvanger direct kan zien of deze informatie klopt. Omdat alleen de laatste cijfers zichtbaar zijn, is deze (gevoelige) informatie geanonimiseerd en daardoor beter beschermd!

Schermafbeelding van de veldcode voor een geanonimiseerd telefoonnummer

Memberships: abonnementsregels voor abonnementen met betaaluitnodiging

Bij abonnementen die betaald worden met een factuur kon je het abonnement al uitsplitsen in meerdere factuurregels. Nieuw in deze release is dat er ook bij abonnementen met betaaluitnodiging prijsregels te zien zijn in de betaaluitnodiging. Hiermee kun je jouw leden wat meer informatie bieden over hoe hun abonnementsprijs is opgebouwd. Maak je dus een betaaluitnodiging aan voor een abonnement met kortingen of toeslagen, dan worden deze in de betaaluitnodiging apart getoond.

Lees meer over abonnementsregels in het helpcenter

Memberships: e-mailnotificatie als afronding proces betaaluitnodiging

Wanneer je gebruik maakt van het verlengen van abonnementen door middel van een betaaluitnodiging (vooral gebruikelijk in België), heb je gezien dat in release 2024.08 dit gehele proces is vernieuwd. Na het versturen van de uitnodiging, zijn er nu verschillende herinneringsstappen mogelijk. Wat daar op dat moment nog aan ontbrak was de mogelijkheid om een afsluitende mail te versturen naar aanleiding van het verlengen of beëindigen van het abonnement. Vanaf nu is het mogelijk om in de afsluitende stap van het herinneringsproces (alleen herinneringen bij betaaluitnodigingen, niet die bij facturatie) een e-mailtekst in te voeren die naar de debiteur wordt gestuurd als het abonnement wordt verlengd. Ook kun je een e-mailtekst invoeren die wordt verstuurd als het abonnement wordt beëindigd.

Schermafbeelding van het instellen van een afsluitende mail na betaalherinneringsstappen

Lees meer over

Andere interessante artikelen

Lees ook eens